Laddar Events

« All Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Mixkväll tema bisex

lördag 18 maj @ 21:00 - 03:00

Avboka vid förkylningssymtom, blåsor, utslag och annat som kan smitta. Alla ska fr o m andra festen avboka sig själva under Mina bokningar, klicka på Visa biljetter och ändra till Kommer inte och spara. Den som upprepade gånger misslyckas med detta blir avstängd.
Okynnesbokning/paxning i fall att följt av avbokning leder till samma. Förstagångsbesökare mejlar in sitt förhinder.

Denna kväll utgår vi från att alla kan fråga alla. Vi vill bort från det traditionella med bara hetero- och tjejsex. Men ett nej är självfallet fortfarande ett nej. Alla får komma! 😉 Och vännerna tyckte att klubbens policy att trans, samkönade par mm alltid är välkommet bör stå utskrivet. Det du upplever dig som könsmässigt är det som gäller. Det sägs att de mest öppensinnade gärna samlas på bisextema dock 😉

Vi kör som mixkväll, vilket innebär att både singlar och par kan komma, kvoterat till max 2 killar, 1 tjej (1 par, 1 singelkille eller 1 singeltjej, 2 singelkillar). Ju fler par och tjejer som bokar in sig, desto fler killar släpps in. Detta tema får 10 killplatser i början till bisexkillarna, resten ökas på först när några par och tjejer anmält sig.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 350 per person på lördagar, 700 för par.
Allt ingår: MAT, snacks, handduk och 3 st valfri dryck per person.
De som besökt oss på fredagen får 50 kr rabatt per person.

Vi har öppet 21-03 på lördagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->