Regler

På Amante har vi en avspänd attityd och är inte så knussliga, ingen behöver gå på tå och vara rädd för att göra fel, men det finns några saker värda att ta upp:

  • Visa respekt för varandra och varandras egenheter, det är högt i tak hos oss och vi ser gärna att personer av alla färger och former och sexuella preferenser ska känna sig avspända hos oss, så länge de själva visar fullaste respekt för andra. Otrevligt bemötande av andra medlemmar inkl personal brukar innebära portning.

  • Och för att göra det övertydligt: Swing är en livsstil med samtyckande individer. Man kan samlas i en lokal som vår och umgås, betalar för entré.  På absolut inga som helst villkor är ens någon som helst antydan till sexköp tillåtet. (Jag Mirre tycker mycket illa om när folk misstolkar oss som ”sexklubb” då det antyder att det ingår i entrén att få sex. Det klientelet vill vi inte ha på klubben alls.)
  • Diskussioner om politik och religion undanbedes.
  • Det råder fotoförbud. Mobiler ska låsas in i värdeskåpen.
  • Vi tillåter inte att fullt påklädda går in och kollar läget eller står och tittar på andra som är avklädda i lekrummen. Alla ska vara på samma nivå där, avklädda, valfritt om man har små sexiga plagg, underkläder på sig eller bara handduk om sig.
  • Alla ska kunna slappna av och kunna njuta utan att vara oroliga att någon tar sig friheter när man inte vill. Därför:  fråga alltid först, chansen att få vara med ökar dramatiskt bara för att du frågar artigt innan du tar på någon annan. Att man ska fråga först gäller både tjejer och killar.  Har man fått ett nej ska man inte heller komma tillbaka efter en stund eller senare på kvällen och fråga igen. Om du inte förstår denna regel blir du portad.
  • Kondom ska alltid användas vid penetrering, förutom med sin egen partner. Kondomen ska bytas vid byte av partner och vid byte från anal till vagina! Detta påpekas inte bara för killar, vi uppskattar inte att tjejer säger att det är lugnt att köra utan kondom med henne heller. Man riskerar inte bara sin egen hälsa utan även att föra vidare smitta till andra. Nonchalans ang kondomanvändning innebär avstängning! Vill endera part använda kondom även vid oralsex (som har lägre smittorisk, men inte obefintlig) är det det som styr och andra parten rättar sig efter det.
   (Vi förutsätter att alla som swingar går och testar sig regelbundet, särskilt den som vill bli avsugen utan kondom kan ju tänka efter lite extra…)
  • Titta och njut av utsikten, men har någon dragit för vid ”runda sängen” eller ”järnsängen”, respektera deras önskan att vara ifred utan att glutta på draperiet, det väcker så mycket irritation att vi säger att man riskerar avstängning , har de bara hängt för kedja är det däremot OK att titta, men inte fråga. Observera att det inte är tillåtet att dra för och därmed ockupera de större sängarna/rummen!
  • Meddela alltid personalen med en gång om någon beter sig illa och förstör stämningen, dagen efter kan vi inte avlägsna den personen.
  •  Vi tolererar ingen fylla, du märker det inte själv kanske när omdömet sviktar och någon kläms eller skadas på annat sätt mm, acceptera då att du kanske får gå därifrån. Vi har nolltolerans mot droger. I BDSM-rummet är det ännu lägre tolerans för berusning. Vi tillåter ingen att använda våra redskap påverkade, vare sig som givare eller mottagare.
  •  Använd papperkorgarna som finns i alla rum till kådisar och kådispapper men även till snus och tuggummi, nästa gång kanske det är du som trampar i det.
  •  Inga glas av glas i dusch, bastu eller lekrum, det är det sista du vill att vi ska behöva tända upp och sopa och torka mitt i det roliga. Byt till plastglas om drycken ska vara med. Dryck i burk går självklart bra.
  • Aktiviteter som innebär kladd av olika slag i bastun eller på trallen utanför duscharna är förbjudet, dvs inget sex! Det är ett vansinnigt stort jobb att göra rent (vilket oftast måste ske mitt i natten!)
  • Rökning sker utomhus, planera in detta när ni inte är avklädda, ni får INTE gå ut i handduk och drycker får på inga villkor tas med ut. Det kan pågå barntillåten verksamhet i närheten även kvällstid och vi ska inte signalera utåt att det pågår vuxenfest. Nikotintuggummi finns i baren.
  •  Var rädda om varandras integritet, heja på stan ENBART om det ser ut att passa (man kan hitta på något om gemensamma bekanta utifall) men tänk på att det inte är socialt accepterat att swinga i de flesta sammanhang, så nämn aldrig klubben och diskutera inte ens på nakenstranden vilka som varit på klubben tack!
  • Sök inte heller upp någon via sociala medier, detta gäller både personal och gäster. ”Det som händer på klubben, stannar på klubben” gäller både live och online.(Om ni gillar någon/några alldeles särskilt mycket, se till att fråga om kontaktuppgifter innan ni lämnar klubben!)

Använd sunt förnuft och bemöt andra som du själv vill bli bemött!