Bli medlem

Registrera er genom länken nedan. Det är ett krav för att komma på våra fester att ni är inskrivna. Det ska vara korrekta personuppgifter angivna, de uppgifterna nås bara av en person och hanteras ytterst varsamt.

Tänk på att använda anonyma användarnamn och nick, särskilt med tanke på att ni t ex kan kommentera våra fester som ligger öppet för alla att se med t ex ”Vi kommer!”, där vill ni kanske inte bli igenkända av obehöriga.

Kom ihåg att bekräfta e-postadressen, kolla i skräpposten om ni inte ser något sådant mejl. GÖR FÖR GUDS SKULL INTE EN NY PROFIL FÖR ATT NÅT KRÅNGLAR, kontakta mig istället!

I nästa skede kommer ni att kunna logga in och knyta kontakter med andra medlemmar, dvs när ni godkänts av Mirre. Kravet för att bli godkända är att ni besökt oss och fungerat bra med våra andra medlemmar. Ni kommer att kunna skapa era profiler med bilder och allt, prata med folk, bilda grupper och ha det riktigt mysigt därinne 🙂 Det kommer ett mejl även när ni blivit godkända som medlemmar.

Ni som är nya och vill anmäla er till fest ringer 0737 72 73 23 (precis som ni killar har gjort hela tiden) eller om ni är tjejer eller par kan ni även mejla clubamante@hotmail.com eller kontakta oss på BC eller DS.

Kram Mirre

»-(¯`·.·´¯)->

TILL MEDLEMSREGISTRERINGEN >>

PS. Jag övervägde länge och väl att importera det gamla medlemsregistret, men tanken på att hantera 5400 namn(!), det efter en grundlig rensning av dubletter osv i listan som bara byggts på sedan 2009, varav en stor andel inte skulle vara aktuella längre med gamla mejladresser och annat var inte lockande. Bättre att börja på ny kula, ni gamla medlemmar hojtar till när ni skriver in er igen om jag inte ser vilka ni är med en gång och godkänner…