Vanliga frågor

Mitt konto verkar vara borttaget? (gammal medlem)
Det har rensats bort gamla konton som biljetter inte bokats på i två omgångar i år, i september satte jag gränsen till januari 2020. Uppenbara fel när du besökte klubben senast får du skapa ett nytt konto som jag kan aktivera direkt, men har du inte besökt klubben sedan 2019, får du mejla vilken fest du vill ha ditt första (åter)besök.
(Man ska helt enkelt inte lagra personuppgifter i onödan.)

Jag kan inte logga in? (ny medlem)
Det kan ingen innan vi träffat personen på fest. Första besöket bokas via mejl. Detta är för att inte få in en massa konstigt folk som inte är vad de utger sig för att vara på medlemssidorna, t ex män som utger sig för att vara par och liknande, samt att man ser om folk förstått reglerna och fungerar socialt vid första besöket, om det alls ska bli ett andra besök eller fortsatt medlemskap.

Tar ni kort?
Nej endast kontanter och swish i nuläget, tyvärr. Betalning sker på plats vid ankomst.

Vad är medlemsavgiften?
Vi har avskaffat den, för vi vill hellre se er ett par gånger extra hos oss per år för vi tycker om våra gäster :). Vi är dock noga med att alla ska vara inskrivna som medlemmar.

Vad tar ni i entré?
Nytt fr o m 10/11, se resp fests text för kvarvarande fester till gamla priset, skilda priser kille/tjej kändes till slut galet förlegat!

Onsdagar: 200 per person, 400 kr för par.
Fredagar: 250 per person, 500 kr för par.
Lördagar: 300 per person, 600 kr för par (varmrätt mm ingår).

Om man besöker oss både fredag och lördag får man 50 kr rabatt på lördagen per person. Alla priser är all inclusive: t ex 1 handduk och 3 st valfri dryck per person plus obegränsat med kaffe/te, tilltugg och snacks förstås som förut.
Läs mer här om vad man får för entrén.

Kan man droppa in/prova på utan medlemskap?
Nej alla ska vara inskrivna i medlemslistan samt i bokningslistan för eventet för att få komma in i lokalen. Då medlemskapet är kostnadsfritt och man när som helst kan avsluta det är det inte komplicerat att ”prova på” vid valfritt tillfälle. Inskrivning som medlem med korrekta personuppgifter är villkorslöst med tanke på allas säkerhet inklusive din egen om du faller ihop och vi får tillkalla ambulans t ex.

Vad är adressen?
Vi ber er bekräfta att ni fortfarande kan komma tidigast två dagar innan festen ni anmält er till och skickar då en vägbeskrivning. Vi vill inte ha obehöriga som ringer på eller hänger utanför. Behåll därför adressen för er själva när ni får den.

Finns det parkering?
Vi har gott om kostnadsfria parkeringar utanför som är tomma kvällstid.

Hur är kollektivtrafiken?
Spårvagn (ca 15 min från centrum Göteborg) går 150 meter bort i princip dygnet runt. Busshållplats finns lika nära.

Måste man vara gift eller sambo för att komma som par?
Nej, vi ställer inga som helst krav på om man är särbo, kulbo, kk, sambo, gifta eller om två singlar slår ihop sig bara för kvällen. Det finns heller inget krav på att ett par håller ihop under kvällen, det är helt upp till varje par om man vill hålla sig i närheten av varandra eller vill umgås med andra i separata rum. Komma till klubben tillsammans och gå tillsammans kan vara en ram att hålla sig till i alla fall. Tänk på att vissa kan känna sig bekvämast med att umgås med andra par som håller ihop, och inte uppskattar ”lösa killar” t ex. Var lyhörda.

Vad gäller för gästkille?
Paret som vill ha med sig en extra kille anmäler honom och går i god för honom. På parkväll ska en sådan gäst hålla sig till sitt par om det inte överenskommes något annat med andra par. Övriga kvällar är det OK dela på sig, men man är fortfarande ansvarig för sin gästs beteende. Killen ska skriva in sina uppgifter i medlemsregistret, och kan om vi tycker han fungerar bra sedan bli godkänd att logga in och anmäla sig till fester själv (som alla andra).

Hur ska vi klä oss?
”Lätt festklätt” är en god idé, utan att vara uppstyltad, så man känner sig bekväm och trivs med sig själv, möjligheten finns att vara sexigare klädd än på krogen ;). Detta för minglet i baren och sofforna. Senare på kvällen har en del små sexiga plagg, underkläder, eller går med handduk om sig eller helt avklädda. Återigen handlar det om att klä (av) sig som man trivs bäst. De flesta går i våra handdukar, och det finns ingen tävling om att klä sig sexigast eller så hos oss. Ni gör precis som ni själva vill!

Är det ett visst klockslag man ska ha bytt om?
Nej det är helt upp till var och en om ni alls vill byta om, och när ni gör det. Man går bara inte in i lekrummen fullt påklädda och kolla läget eller stå och tittar utan måste då ha bytt om.

Finns det kondomer?
Ja vi har ett standardsortiment, om det behövs speciella storlekar eller t ex latexfritt: ta med egna för säkerhets skull. Vi har oftast en större storlek i baren ni kan fråga efter. Vi har också glidmedel och olja att ta av.

Finns det handdukar?
Ja, vi har stora handdukar att vira in sig i, de ingår i entrépriset. Det är tillåtet att ta med en egen handduk.

Är bastun på bara på bastukvällar (onsdagar)?
Nej den är alltid på när vi har öppet så man kan sitta där och tjöta också 🙂 Bastukvällarna är också omdöpta till onsdagsbus nu.

Finns det kläd-/värdeskåp?
Vi har några få skåp man kan få in en del kläder eller väskor i, våra små och mellanstora skåp är mer för värdesaker. Kläderna läggs i backar i omklädningsrummet.

Finns det rökrum?
Nej tyvärr, vi har lyssnat på majoriteten som inte uppskattar lukten och har avskaffat det.