Om oss

Vi är en swingersklubb av swingers för swingers som vill uppfylla dina drömmar om spännande upplevelser med andra individer med liknande tankar. Vårt mål är din glädje och ditt välbefinnande.

Alltsedan början våren 2009 har vi funnits i Mölndal, strax söder om Göteborg, och vi är idag regionens mest omskrivna* och välbesökta swingersklubb, med fester minst tre gånger i veckan i en lokal på 200 kvadratmeter njutning. Vi har bar, lounge, bastu, duschar, gunga, kors, massagebänk, gloryholes, mörkrum och 27 kvadratmeter resårsängar i en stämningsfull miljö.

Vi som jobbar står till ert förfogande att fylla på där nåt tar slut, bädda rent, ta hand om personer som inte följer reglerna eller vad än ni behöver under en kväll. Tveka ALDRIG att ta upp ett problem eller fråga oss!

Det är alltid välkommet att komma och praktisera som värdpar eller värdinna bakom baren början av en kväll!  (Vi begränsar manligt värdskap kraftigt för tillfället) Vi behöver oftast vara fler i början så en modell är att ett par står hela kvällen, med de pauser man behöver såklart, medan ett annat par kan bli lediga efter typ halva tiden, med viss flexibilitet om man vill turas om t ex. Som crew har man sedan fri entré.

Varmt välkomna önskar Mirre med sin fantastiska crew!

Foto: Lena

*artiklar, radio och TV finns länkade längst ner