Singelkillar

Väldigt många killar vill besöka oss, och vi kan inte ta in alla.
Vi kommer också, när vi tar in nya medlemmar igen inom kort att hålla oss till att man tar med en ny kille som gäst. (skrivet 20210607) Hur man kommer in:

Det finns två sätt att komma in:

Metod nummer 1:

Följ med ett par eller en singeltjej. Då behöver du inte genomgå någon särskild granskning utan fyller bara i ett medlemskap, då ditt sällskap går i god för dig.

Paret eller tjejen anmäler dig då med sitt login tillsammans med sig själv/själva och lägger in nicket du skapat i bokningen. Ålder (förutom att du är myndig) etc har mindre betydelse när du kommer med sällskap. Men självfallet ska alla bete sig väl och följa våra regler. Om de du vill gå med inte är medlemmar fyller även de i ett medlemskap och festanmälan görs via mejl.

Om dina vänner inte kan följa med dig kan rekommendation från för oss välkända tjejer eller par fungera, men bara som stöd för din individuella ansökan enligt nedan. Killar kan inte rekommendera killar, för vi är inte alls intresserade av några killgäng hos oss.

 

Metod nummer 2:

Vill du komma ensam ringer du upp mig, Mirre, på  0737 72 73 23 och låter dig intervjuas. Du ska INTE fylla i ett medlemskap på hemsidan förrän du fått ett OK på telefon, men läs gärna igenom Vanliga frågor och Regler. Ringer man på dörren (någon gjort felet att lämna ut adressen -skäl för portning) eller fyller i ett medlemskap utan en muntlig kontakt med mig på telefon med ett godkännande, kommer man ALDRIG att bli medlem.

Det är smartast att ringa måndag tisdag, då onsdag är kvällen vi släpper in nya killar för ett första besök. (Bisexuella kan släppas in på Bisex all in en tisdag)

Jag svarar när jag kan, så om du inte får svar på ett par tre uppringningar skriv ett sms med ditt ärende. Ring inte hysteriskt många gånger och konstiga tider, för det tas bara som brist på social kompetens (hur ska jag t ex hinna intervjua någon precis innan eller under en fest?). Meddelanden utan flera försök att ringa nonchaleras dock.

I intervjun kommer det att diskuteras vad du är för en, erfarenhet, social kompetens, attityd och inställning till andra människor och framför allt till sexpartners. Förhoppningen med samtalen är att få fram de trevligaste och socialaste killarna som passar bäst in i vår miljö.

Du ska såklart vara renlig, ha ett gott språk (mycket god svenska, i undantagsfall perfekt engelska) och vara mellan 25-50 främst. Singelkillar äldre än 50 kan komma på tillställningar under vardagar. (I sällskap av dam eller par finns däremot ingen åldersgräns)

Som sagt kommer inte alla att kunna bli medlemmar så det kan dras en grov linje som kanske inte är hundra procent rättvis liksom vid en anställningsintervju.

Du kommer om intervjun har gått bra att bli ombedd att fylla i ett medlemskap så du kan bokas in för ditt första besök. Ett medlemskap hos oss ”kostar” bara att vi i nödsituation ska kunna ta fram korrekta personuppgifter på dig. Medlemskapet kan man själv avsluta när som helst.

Ditt första besök kommer också att vara ett prov på att du fungerar hos oss  och liksom par och tjejer kommer din profil att godkännas först efter ditt första besök. Och självfallet: Det gäller att du sköter dig även efterkommande besök om du vill fortsätta vara medlem.

Lycka till!

Kram Mirre