Singelkillar

Väldigt många killar vill besöka oss, och vi kan inte ta in alla.

Vi tar endast in nya killar som gäster till par och tjejer, och det känns som vi vill fortsätta med den modellen. I förekommande fall kan bikillarna vi känner väl också ta med en gäst.

Hur du som kille kommer in:

Följ med ett par eller en singeltjej. Då behöver du inte genomgå någon särskild granskning utan fyller bara i ett medlemskap, då ditt sällskap går i god för dig.
Att gå i god för killen innebär att man vet om att killen fungerar bra i swingerssammanhang, har social kompetens, är ödmjuk, uppmärksam, frågar först, använder kondom etc. Om paret eller tjejen tagit lätt på saken ang vem man tar med sig riskerar de själva att åka ut ur klubben.  

Paret eller tjejen anmäler dig med sitt login tillsammans med sig själv/själva och lägger in nicket du skapat i bokningen. Ålder (förutom att du är myndig) etc har mindre betydelse när du kommer med sällskap. Men självfallet ska alla bete sig väl och följa våra regler. Om de du vill gå med inte är medlemmar fyller även de i ett medlemskap och festanmälan görs via mejl.

Killar kan inte ta med eller rekommendera killkompisar, för vi är inte alls intresserade av några killgäng hos oss.

Ringer du på dörren (någon gjort felet att lämna ut adressen -skäl för portning) eller fyller i ett medlemskap utan en överenskommelse med någon som tar med dig som gäst, kommer du ALDRIG att bli medlem.

 

Lycka till!

Kram Mirre