Singelkillar

Vi begränsar er tillgänglighet till vår klubb helt enkelt för att det är för många killar som är intresserade, och vill också försöka säkerställa att det är killar med en bra attityd som kommer till oss. Du som är singelkille:

  1. Ring Mirre på 0737 72 73 23 i god tid (gärna dagar) innan festen du vill gå på INNAN du gör en medlemsansökan online. Rekommendation från par eller tjej som är medlemmar underlättar ditt medlemskap. Den/de som rekommenderar dig ska OCKSÅ ringa Mirre om det inte görs muntligen på klubben.
  2.  Du vet med dig att du passar in i vår miljö, du är erfaren, social, välvårdad och du sätter kvinnan i första rummet. Du ska ha insikten om dig själv att du har något att tillföra klubben och speciellt kvinnorna.
  3. Ditt första besök är en onsdagkväll, eller om du är bisexuell en tisdagkväll, som du har ett godkännande från Mirre på telefon att du får komma till.
  4. Du måste kunna behärska svenska i tal och vara lyhörd för minsta vink.
  5. Du är mellan 25 och 50 år, detta enligt önskemål från våra kvinnliga gäster. Du som är över 50 kan eventuellt komma onsdagkvällar och de gånger vi har öppet hus. Observera att vi inte har åldersgränser på killar (eller tjejer) i par.