Laddar Events

« All Events

  • Detta event har redan ägt rum.

Amante byxmyndig ;) 15-årskalas! 100 kr entré

tisdag 21 maj @ 20:00 - 00:00

Avboka vid förkylningssymtom, blåsor, utslag och annat som kan smitta. Alla ska fr o m andra festen avboka sig själva under Mina bokningar, klicka på Visa biljetter och ändra till Kommer inte och spara. Den som upprepade gånger misslyckas med detta blir avstängd.
Okynnesbokning/paxning i fall att följt av avbokning leder till samma. Förstagångsbesökare mejlar in sitt förhinder.

Att klubben blir 15 år just idag måste firas med ett särskilt event <3
Hur ser ett kalas för en tonåring ut tro, för fira ska vi!

Vi kör som mixkväll, vilket innebär att både singlar och par kan komma, kvoterat till max 2 killar, 1 tjej (1 par, 1 singelkille eller 1 singeltjej, 2 singelkillar). Ju fler par och tjejer som bokar in sig, desto fler killar släpps in. Plats att boka för killar uppstår först när några par och tjejer anmält sig.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är idag 100 per person, som på den gamla goda tiden (vardagskvällar).
Allt ingår: tilltugg, handduk och 3 st valfri dryck per person.

Vi har öppet 20-00.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->