Skapa konto

Det är lätt att registrera sig. Fyll i fälten nedan så fixar vi ett nytt konto åt dig på nolltid.

Kontodetaljer

Profildetaljer

Nick som syns för andra medlemmar (obligatoriskt)

Kan vara samma som inloggningsnamnet om man så vill

Detta fält visas för: Alla

Medlemstyp (obligatoriskt)

Detta fält visas för: Alla

Presentation

Detta fält visas för: Alla

Vem kan se detta fält?
För- och efternamn person 1 (obligatoriskt)

För par namnet på första personen, för singlar det enda namnet

Detta fält visas för: Bara jag

Födelsedata 1 ååmmdd (obligatoriskt)

Födelsedata som år månad dag

Detta fält visas för: Bara jag

Läggning person 1
Rensa

Detta fält visas för: Bara jag

Vem kan se detta fält?
För- och efternamn person 2

Fylls bara i av par

Detta fält visas för: Bara jag

Födelsedata 2

Födelsedata år månad dag person 2

Detta fält visas för: Bara jag

Läggning person 2
Rensa

Detta fält visas för: Bara jag

Vem kan se detta fält?
Telefonnummer (obligatoriskt)

Detta fält visas för: Bara jag

Våra villkor (obligatoriskt)

Jag godkänner att Club Amante har mina personuppgifter och att de inte används till annat än nödsituationer som tillkallande av ambulans eller liknande. CA vill att alla ska vara den de utger sig för att vara för sin och andras säkerhet och garanterar med hjälp av det helsvenska webbhotellet att uppgifterna inte kommer i orätta händer, och/eller över landets gränser. CA ser också till att ingen för dem okänd person kan logga in och se det jag väljer att visa för andra medlemmar i min profil. Det som ligger dolt för andra i profilen ser heller ingen annan medlem. Jag ansvarar i min tur för mitt eget lösenord så min egen profil inte blir hackad och kan när som helst ta bort min profil själv (om den inte är godkänd för inlogg tar CA bort den på min begäran).

Detta fält visas för: Bara jag