Tillkännagivanden

Tillkännagivanden/förstasidestexter 2020:

25/11: Lite förbättringar till på hemsidan gör att ni nu kan se era bokningar samlat på en sida här ovan, och förhoppningsvis slipper ni dubbelboka 😉
Ni som bokar fr.o.m. nu kommer också att ha en QR-kod på era bokningar som ni kan visa upp i dörren. Det blir krav fr.o.m. 16/12 att ni visar upp biljetterna i dörren, så ni kan väl låta oss öva på era biljetter fram tills dess så är ni gulliga <3

24/11: Utskick till veckans gäster:

Vi har fullaste respekt för läget i samhället och ber er följa ert samvete och inte komma om det känns tveksamt och vara noga med att avboka vid minsta förkylningssymtom. Vi jobbar gärna med mindre grupper. Avbokningen fungerar nu att göra online! Gå inloggad in på ”Du har x RSVP… Se dina…” ovanför bokningsrutorna och byt till kommer inte, glöm inte spara ändringar. 

Amante exclusive som det står i rubriken innebär att allt ingår. Med tanke på restriktionerna så begränsar vi antalet dryck vi delar ut till 2 per person, man ska inte kunna komma till oss och festa efter krogen stänger. (Ingenting får förstås tas med ut ur lokalen. Som arrangör av event för slutna sällskap, måste vi inte nånting, men anpassar oss och begränsar i alla fall.) Kaffe, te, tilltugg och snacks ingår som förut, nu får man också 1 handduk per person. Detta innebär förstås en ny prisbild, entrén är som följer med omgående verkan: 

Onsdagar: 400 kr för par, 300 för killar och 100 för tjejer.
Fredagar: 500 kr för par, 350 för killar och 150 för tjejer.

Lördagar: 600 kr för par, 400 för killar och 200 för tjejer.

Om någon tycker att det är orättvist då man förut varken tagit handduk eller dricka så får ni se det som sponsring av verksamheten i dessa svåra tider! Fasta kostnader, skatt och moms ska fortfarande betalas.

Man kan tycka det är förkastligt att ha öppet i dessa tider, men som sagt så väljer ni själva om ni ska delta. Vi är några som lever ensamma, kanske jobbar hemifrån och har detta som enda familj. En större andel av de 3000 medlemmarna har inte synts till sedan i mars. Det är också en hyfsad andel av gästerna som redan haft corona (som får utstå spott och spe för att umgås trots det!) så vi håller på att ha öppet -med eftertanke. 

Kram Mirre

PS. Glöm inte att avboka om det inte känns bra eller uppstår förkylningssymtom eller andra förhinder! Och visst får man avboka om det plötsligt blev för dyrt också. Det är ju bra med mindre grupper!

 

23/11: Amante exclusive all inclusive: 
Nya priser!
Onsdagar: 400 kr för par, 300 för killar och 100 för tjejer.

Fredagar: 500 kr för par, 350 för killar och 150 för tjejer.
Lördagar: 600 kr för par, 400 för killar och 200 för tjejer (varmrätt ingår).
Om man besöker oss både fredag och lördag får man 50 kr rabatt på lördagen per person. Alla priser är all inclusive: t ex 1 handduk och 2 valfri dricka + ”obegränsat” kaffe/te, tilltugg, snacks förstås som förut.

29/10:  Vi kör max 28 i lokalen igen med tanke på det nya läget.  
Har resonerat både med en kollega som stänger och crew som vi diskuterat från och till vad som kan vara vettigt. Självklart tar vi detta på största allvar men känner att gästerna visar största möjliga omdöme och omtanke om sina vänner och avbokar vid minsta förkylningssymtom samt att vi har en hyfsad andel gäster som redan haft covid som vi tycker kan få umgås. Låter folk avboka som de känner och blir färre i helgen redan.

1/9: Tänker vi kör en repris av TESTEMBER, en drive där vi som byter partners då och då, ser till att testa oss för könssjukdomarna klamydia, gonorré, syfilis och HIV. Vad är väl bättre än att passa på att testa sig i corona-tid innan allt umgänge är uppe i normal omfattning, så vet vi att smitta inte får fotfäste hos oss?

Du testar dig väl regelbundet? Ofta kan man tro att man är helt frisk då symptomen inte visar sig, men det kan vara en falsk trygghet som drabbar andra. Ja för man kan orsaka mer än spridning av smitta i de yttre könsdelarna, finns allvarliga följder såsom infertilitet man kan utsätta folk man tycker om för.

Att testa sig är kostnadsfritt. Finns könsmottagning på Sahlgrenska att besöka för alla i länet, enkelt att boka på 1177.se. Medicinen är också den kostnadsfri om man drabbats. Man kan också be att få svar via meddelande, då har man svart på vitt i sin 1177 att man är frisk (tidigare ’enkelt intyg’). Bor du alångt bort se hur det funkar på ditt närmaste sjukhus eller kontakta din vårdcentral.

Det finns också möjlighet att beställa självtest online, men tänk på att det inte fungerar i de fall man behöver ta prov i svalget t ex. Provtagning bör göras i både svalg och anal för att inte falsk säkerhet ska uppstå återigen, särskilt om man haft oskyddat sex oralt eller analt. Risken att smittas oralt är betydligt mindre men jag kan personligen intyga att den finns!

Du som vill bli avsugen utan kondom ska också tänka på att gå och testa dig regelbundet, liksom tjejer som inte tycker det är så noga med kondom (vaginalt mm). Par som lagt av kondomerna med kompisgänget likaså. Det räcker ju då att en av vännerna är med någon annan för att hela gänget ska bli smittat. Det är inte kul att bli den som för något vidare. Det finns en anledning till att vi har regeln att samlag ska ske med kondom med alla utom den egna partnern!

Vill vi kunna njuta avspänt så vill jag att alla funderar på när man faktiskt testade sig senast och tänker till om en rutin som passar en själv, efter hur ofta man swingar kanske? En, två eller fyra gånger om året?

Gå och testa dig så kan vi koppla av och ha det underbart tillsammans sedan!

Kram Mirre

(lätt modifierad text från förra året)

23/7: Nu 44 gäster/kväll, ohållbart med så mycket förfrågningar. Vi håller förstås fortfarande på att man stannar hemma om man är sjuk osv och visar omtanke om sina medswingers… Glöm inte bort att avboka via mejl.
(Repris från nedan: Notera gärna att vi kan vara den enda klubben som kan smittspåra tack vare kravet att lämna personuppgifter till nödsituationer)

7/7: Onsdagsbus blir Sommarbus (samtliga anmälda har fått detta mejl)

Jag ber om ursäkt för att jag är sen, tänkte ta det nästa vecka egentligen, men bestämde mig för att göra en omgående ändring i alla fall, fast det borde gjorts för flera år sen (dvs semestertid). 

Detta innebär öppet 20-01, pris som fredag 300 för par, 250 för kille och 50 för tjej. Det har egentligen alltid varit så att trycket varit stort även på onsdagar under semestertider, har själv varit med och haft roligt till småtimmarna förr, men tänk vilken ökad arbetsbörda det är, sist tvättade jag till 06 för att få ledigt torsdag kväll. Tänk vad det skulle kosta att anställa någon för detta jobb. 

Onsdag överlag har aldrig burit sina egna kostnader, utan varit en grej som erbjuds medlemmarna att helt opretentiöst hänga och se vad som händer en vardagkväll. Som ni förstår är många lediga under sommaren och tillställningen blir något helt annat.

Hoppas jag kan bli förlåten för denna plötsliga ändring i dessa coronatider. Hoppas det ekonomiskt ska gå mot plus nu så sakteliga efter den stora svackan, ni har sett att det ökat till 36 gäster per fest istället för 28, en försiktig ökning när coronafallen i landet har gått ner såpass kraftigt. 

Stor sommarkram
Mirre

6/7: Vi har ökat till 36 gäster i lokalen pga stor efterfrågan på platser, men kom ihåg att man fortfarande avstår från att besöka oss om man är förkyld eller har andra symtom. Avboka via mejl om ni blir sjuka eller får andra förhinder!
Tänk också på att denna lilla ökning betyder mycket för att verksamheten ska kunna återhämta sig efter en ekonomisk svacka, så glöm inte bort avbokningen så andra kan ta platserna! 

17/5: Gratulerer med dagen, alla fina norska vänner som vi inte får träffa på länge till, ha en underbar dag så får vi träffas när det går i framtiden!
Kram Mirre & crew

4/5: Läget är sådant att vissa kvällar har fått lite anmälda, då har vi dragit gränsen vid 10 bokade om det ska vara öppet. Om det blir inställt utlyses fyra timmar innan det skulle öppnat för kvällen. Håll ögonen på detta när ni bokat. Tänk vilket bra läge att umgås i mindre grupp och inte knö i en full lokal detta är! 😉 (max 28 gäster gäller fortfarande)

24/4: Veckans förmaningstal till gästerna:

Vi vill att ni ska tänka på att ni inte kommer till oss med förkylningssymtom och också att ni är medvetna om att ni gör ett undantag från regeln social distansiering genom att besöka oss, vilket innebär en viss risk.

Så om ni har minsta känningar av sjukdom eller är oroliga ska ni avboka. Detta gör man via mejl, enklast generellt sett är att svara på bokningsbekräftelsen, men helt ok att svara på detta mejl också. 

Ni fina människor har för det mesta skött detta bra men fick se en länge fullbokad lördag (nu 28 gäster max som ni vet)  få en massa avbokningar, nya påbokningar och till slut sänkt till 12, ja tolv deltagare. Hela 47 personer avbokade, på de 28 platserna alltså, de flesta i slutet, endast 2 hörde inte av sig alls utan att avboka. 

Har också fått ställa in två onsdagar i rad pga FÖR lågt antal anmälda och avbokningar.

Vi kommer att fortsätta köra för halv maskin ett tag till, men ni förstår att ekonomin blir lidande, jag bokför som bäst och den undanlagda summan för momsen 2019 har naggats på och kommer inte att räcka. Dock finns det ljuspunkter i skattelättnader som kommer att göra tillvaron lättare, men momsen ska ändå in först.

Därför: Fortsätt sköta avbokningarna, PAXA INTE plats om du är osäker på att komma, och avboka inte i sista stund om möjligt, så andra kan boka på. Men självfallet FÅR man avboka sent om man börjar känna sig sjuk.

Hoppas på att träffa en massa friska glada människor i helgen igen! Ert bidrag till verksamhetens fortlevande är av stor betydelse!

Stor virtuell kram

Mirre

23/3: Vi kör halv kapacitet, dvs 28 gäster i lokalen samtidigt tills vidare. Känns så mycket bättre så, med tanke på smittspridning.

12/3: Vi har öppet tills vi är beordrade annat, men ber er inte komma till oss med förkylningsymtom! Är ni oroliga ska ni inte komma heller, vi vill inte att någon ska må dåligt av ett besök hos oss på något sätt. Så AVBOKA via MEJL om ni är tveksamma till att besöka oss!
(Notera gärna att vi kan vara den enda klubben som kan smittspåra tack vare kravet att lämna personuppgifter till nödsituationer)

Vi söker värdinnor och värdpar till att prova på bakom baren! (Vi begränsar manligt värdskap kraftigt för tillfället) Lite mer text här om detta

Kram Mirre