Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta event har redan ägt rum.

Sommarbus

onsdag 14 juli, 2021 @ 20:00 - 01:00

 

Vi ser gärna att ni har vaccinerat er eller har antikroppar, och att ni andra är precis lika noga som innan med att inte ha förkylningssymtom, vi tackar för er omtanke <3. Vi får äntligen vara 50 i lokalen igen!

Onsdag på Amante är en avspänd happening där allt kan hända 😉 Vi hänger i loungen, badar bastu eller går in i lekrummen om man så vill, helt utan måsten. Observera att vi på onsdagar inte väntar in att tjejer och par anmäler sig innan vi lägger ut platser till killar, då det trots allt går ut på att basta och hänga också. Men det blir inte obegränsat antal då det saknar mening, utan kvoten killar/tjejer landar på likt mixkvällar. Särskilt semestertider då onsdagen blir en riktig lillördag till fredagspris.

Kom in i värmen och njut!

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och meddelar via mejl när de vill komma. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 500 för par, 350 för killar och 150 för tjejer på sommarbus.
Allt ingår, såsom 1 handduk och 3 st valfri dricka per person.

Vi har öppet 20-01 på onsdagar semestertid.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Details

Date:
onsdag 14 juli, 2021
Tid:
20:00 - 01:00
Cost:
 

Arrangör

Club Amante
Telefon:
0737727323
Email:
clubamante@hotmail.com
View Arrangör Website

Lämna ett svar