Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta event har redan ägt rum.

Parkväll

lördag 26 februari, 2022 @ 21:00 - 03:00

 

Olycka med tjocka fingrar raderade bokningarna :(, därför ser ni inte ni som bokat in er före 16.23 idag era bokningar, visa biljetterna i mejlen i dörren bara, de kan inte scannas, en lista är räddad dock

Vi håller fast vid VACCINATIONSBEVIS månaden ut, rekommenderar starkt att även tredje dosen är tagen. Och varför? Sjukvården kommer fortfarande att vara hårt belastad. Ovaccinerade löper 4 gånger större risk att hamna på sjukhus, har en ännu högre risk att avlida och är smittsammare. Ni får gärna bli arga men tids nog kommer smittan att vara så låg att detta inte spelar någon roll längre. This too shall pass.

Avboka vid förkylningssymtom. Alla ska fr o m andra festen avboka sig själva under Mina bokningar, klicka på View tickets och ändra till Not going och spara. Den som upprepade gånger misslyckas med detta blir avstängd.
Okynnesbokning/paxning ”i fall att” följt av avbokning leder till samma.

Parkvällar på Amante innebär främst umgänge med andra par, någon singeltjej dyker upp, killar släpps bara in som gäst till par och håller sig till paret under kvällen. Det brukar bli jämna par i slutändan.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 600 för par, 400 för killar och 200 för tjejer på lördagar.
Allt ingår: tilltugg, handduk och 3 st valfri dryck per person.
De som besökt oss på fredagen får 50 kr rabatt per person.

Vi har öppet 21-03 på lördagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Details

Date:
lördag 26 februari, 2022
Tid:
21:00 - 03:00
Cost:
 

Arrangör

Club Amante
Telefon:
0737727323
Email:
clubamante@hotmail.com
View Arrangör Website

Lämna ett svar