Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta event har redan ägt rum.

Parkväll upp till 40

lördag 15 januari @ 21:00 - 03:00

 

Hade satt ner antalet till max 20 men man kan ha fel ibland -det träder i kraft först nästa vecka så platser finns! Vi kräver fortsatt VACCINATIONSBEVIS (dubbelvaccinerat, med andra vaccinationen två veckor innan besök senast)

Denna kväll har vi en övre åldersgräns på 40 år, och det gäller för bägge parter i par. (Ett tema från förr som gör comeback på prov)

Parkvällar på Amante innebär främst umgänge med andra par, någon singeltjej dyker upp, killar släpps bara in som gäst till par och håller sig till paret under kvällen. Det brukar bli jämna par i slutändan.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 600 för par, 400 för killar och 200 för tjejer på lördagar.
Allt ingår: tilltugg, handduk och 3 st valfri dryck per person.
De som besökt oss på fredagen får 50 kr rabatt per person.

Vi har öppet 21-03 på lördagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Detaljer

Date:
lördag 15 januari
Tid:
21:00 - 03:00
Cost:
 

Arrangör

Club Amante
Telefon:
0737727323
E-post:
clubamante@hotmail.com
View Arrangör Website

Lämna ett svar