Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mixkväll tema gangbang

lördag 23 juni @ 21:00 - 03:00

 

Evenemang Navigation

Fler platser är släppta, räknaren buggar så det går att boka så länge det står ”0 platser…”! (”Slut på platser” är slut på platser dock)

Våra kvällar med tema gangbang har varit en fullkomlig succé! Vi tar in fler killar, så de damer som så önskar får så mycket de vill? Vi släpper också in några nya killar på prov, så ring till Mirre, numret finns på hemsidan.

Par, killar och tjejer, alla medlemmar och ni på tillfälligt besök i Göteborg är välkomna!

Det enda vi begär är att ni är inskrivna som medlemmar, medlemskapet är kostnadsfritt. Inga nya singelkillar tas in denna kväll.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Det finns utrymme att swinga som vanligt också denna kväll, de som vill gangbanga gör det på sin kant och övriga får det därmed lugnare. Kommunicera som vanligt, säg bara till om ni inte vill leka.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nu kan alla medlemmar anmäla sig på hemsidan, logga in! (man ska ha besökt oss en gång för att kunna anmäla sig där)

Vi kvoterar 3 killar 1 tjej på gangbang-mixkvällar, så antalet platser kan både öka och justeras mellan kategorierna, håll utkik! Nya par och tjejer kan anmäla sig på valfritt sätt.

Den som fått förhinder och inte avbokat för tredje gången kommer att bli avstängd en tid. Var snälla och tänk på alla dem vi måste säga nej till varje fullbokad kväll!

Välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Anmälan

9 av 10 platser kvar Tjejer En per bokning
Slut på platser! Killar En per bokning
Slut på platser! Par + gäst
Skicka bekräftelse till:
Logga in för anmälan

Detaljer

Datum:
lördag 23 juni
Tid:
21:00 - 03:00
Pris: