Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang has passed.

Mixkväll tema gangbang

lördag 23 juni, 2018 @ 20:00 - 03:00

Gratis

Vi visar matchen ikväll så det går bra att komma till klubben redan till 20 (förhoppningsvis går projektorn igång så det blir storbild dessutom)

Våra kvällar med tema gangbang har varit en fullkomlig succé! Vi tar in fler killar, så de damer som så önskar får så mycket de vill? Vi släpper också in några nya killar på prov, så ring till Mirre, numret finns på hemsidan.

Par, killar och tjejer, alla medlemmar och ni på tillfälligt besök i Göteborg är välkomna!

Det enda vi begär är att ni är inskrivna som medlemmar, medlemskapet är kostnadsfritt. Inga nya singelkillar tas in denna kväll.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Det finns utrymme att swinga som vanligt också denna kväll, de som vill gangbanga gör det på sin kant och övriga får det därmed lugnare. Kommunicera som vanligt, säg bara till om ni inte vill leka.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nu kan alla medlemmar anmäla sig på hemsidan, logga in! (man ska ha besökt oss en gång för att kunna anmäla sig där)

Vi kvoterar 3 killar 1 tjej på gangbang-mixkvällar, så antalet platser kan både öka och justeras mellan kategorierna, håll utkik! Nya par och tjejer kan anmäla sig på valfritt sätt.

Den som fått förhinder och inte avbokat för tredje gången kommer att bli avstängd en tid. Var snälla och tänk på alla dem vi måste säga nej till varje fullbokad kväll!

Välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Anmälan

Tickets are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Datum:
lördag 23 juni, 2018
Tid:
20:00 - 03:00
Pris:
Gratis