Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang has passed.

Mixkväll tema gangbang

lördag 17 februari, 2018 @ 21:00 - 03:00

Gratis

Våra kvällar med tema gangbang har varit en fullkomlig succé! Vi tar in fler killar, så de damer som så önskar får så mycket de vill? Vi släpper också in några nya killar på prov, så ring till Mirre, numret finns på hemsidan.

Par, killar och tjejer, alla medlemmar och ni på tillfälligt besök i Göteborg är välkomna!
Det enda vi begär är att ni är inskrivna som medlemmar, ni singelkillar ringer först och blir godkända innan ni fyller i formuläret på vår hemsida. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på. Vår massös är på plats.

Vi har alltid ett rum för bara par på en mixkväll, men i kväll måste vi göra plats för dem som vill vara flera så runda sängen tillfaller dem. Dra för och var för er själva i dubbelsängen med kedja och draperi denna kväll. Och för övrigt: Kommunicera som vanligt, säg bara till om ni inte vill leka.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nu kan alla medlemmar anmäla sig här nedan, logga in! (man ska ha besökt oss en gång för att kunna anmäla sig där)
Antalet platser kan justera mellan kategorierna, håll utkik!  NYA KILLAR RINGER! Nya par och tjejer kan anmäla sig på valfritt sätt.

Den som fått förhinder och inte avbokat för tredje gången kommer att bli avstängd en tid. Var snälla och tänk på alla dem vi måste säga nej till varje lördag!

Välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Anmälan

Tickets are not available as this evenemang has passed.

Detaljer

Datum:
lördag 17 februari, 2018
Tid:
21:00 - 03:00
Pris:
Gratis