Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mixkväll tema gangbang

lördag 20 januari @ 21:00 - 03:00

 

Våra kvällar med tema gangbang har varit en fullkomlig succé! Vi tar in fler killar, så de damer som så önskar får så mycket de vill ? Vi släpper också in några nya killar på prov, så ring till Mirre, numret finns på hemsidan.

Par, killar och tjejer, alla medlemmar och ni på tillfälligt besök i Göteborg är välkomna!
Det enda vi begär är att ni är inskrivna som medlemmar, ni singelkillar ringer först och blir godkända innan ni fyller i formuläret på vår hemsida. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på. Vår massös är på plats.

Vi har alltid ett rum för bara par på en mixkväll, men i kväll måste vi göra plats för dem som vill vara flera så runda sängen tillfaller dem. Dra för och var för er själva i dubbelsängen med kedja och draperi denna kväll. Och för övrigt: Kommunicera som vanligt, säg bara till om ni inte vill leka.

För frågor inför kvällen ring eller mejla oss. Nu kan alla medlemmar anmäla sig här nedan, logga in! (man ska ha besökt oss en gång för att kunna anmäla sig där)
Antalet platser kan justera mellan kategorierna, håll utkik!  NYA KILLAR RINGER! Nya par och tjejer får lov att höra av sig på valfritt sätt.

Välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Anmälan

Slut på platser! tjejer en per bokning
Slut på platser! killar en per bokning
Slut på platser! par ange antal personer

Detaljer

Datum:
lördag 20 januari
Tid:
21:00 - 03:00
Pris:
 

5 svar på “Mixkväll tema gangbang”

Kommentera