Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta event har redan ägt rum.

Cake & Cunnilingus Day (mix)

torsdag 14 april, 2022 @ 21:00 - 02:00

 

Avboka vid förkylningssymtom. Alla ska fr o m andra festen avboka sig själva under Mina bokningar, klicka på View tickets och ändra till Not going och spara. Den som upprepade gånger misslyckas med detta blir avstängd.
Okynnesbokning/paxning ”i fall att” följt av avbokning leder till samma.

När nu Cake & Cunnilingus Day faller på en helgdagsafton, så MÅSTE vi ju bara fira det. Självfallet begränsar vi inte det till kille på tjej utan tjej-tjej går lika bra 🙂  Antalet personer per kön osv kan bli efter intresse denna skärtorsdag. Killplatser släpps på känn efter antal bokningar av tjejer och par.

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl första gången. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 500 för par, 350 för killar och 150 för tjejer.
Allt ingår: tilltugg, handduk och 3 st valfri dryck per person.

Vi har öppet 21-02 denna helgafton.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Details

Date:
torsdag 14 april, 2022
Tid:
21:00 - 02:00
Cost:
 

Arrangör

Club Amante
Telefon:
0737727323
Email:
clubamante@hotmail.com
View Arrangör Website

Lämna ett svar