Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta event har redan ägt rum.

Alla hjärtans dag i kärleksfabriken

måndag 14 februari, 2022 @ 18:00 - 22:00

 

Vi håller fast vid VACCINATIONSBEVIS månaden ut, rekommenderar starkt att även tredje dosen är tagen. Och varför? Sjukvården kommer fortfarande att vara hårt belastad. Ovaccinerade löper 4 gånger större risk att hamna på sjukhus, har en ännu högre risk att avlida och är smittsammare. Ni får gärna bli arga men tids nog kommer smittan att vara så låg att detta inte spelar någon roll längre. This too shall pass.

Avboka vid förkylningssymtom. Alla ska fr o m andra festen avboka sig själva under Mina bokningar, klicka på View tickets och ändra till Not going och spara. Den som upprepade gånger misslyckas med detta blir avstängd.
Okynnesbokning/paxning ”i fall att” följt av avbokning leder till samma.

Vi inleder vår nystart med en skön Alla Hjärtans dag i kärleksfabriken.  Vi hänger i loungen, badar bastu eller går in i lekrummen om man så vill, helt utan måsten. Vi försöker bli ungefär lika många tjejer och killar -förstås kan par vara av samma kön också!

Kom in i värmen och njut!

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl första gången. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 400 för par, 300 för killar och 100 för tjejer.
Allt ingår: tilltugg, handduk och 3 st valfri dryck per person.
(Självfallet choklad och bubbel denna dag!)

Vi har öppet 18-22.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Details

Date:
måndag 14 februari, 2022
Tid:
18:00 - 22:00
Cost:
 

Arrangör

Club Amante
Telefon:
0737727323
Email:
clubamante@hotmail.com
View Arrangör Website

Lämna ett svar