Laddar Events

« All Events

Parkväll (även samkönade)

fredag 14 juni @ 21:00 - 02:00

Avboka vid förkylningssymtom, blåsor, utslag och annat som kan smitta. Alla ska fr o m andra festen avboka sig själva under Mina bokningar, klicka på Visa biljetter och ändra till Kommer inte och spara. Den som upprepade gånger misslyckas med detta blir avstängd.
Okynnesbokning/paxning i fall att följt av avbokning leder till samma. Förstagångsbesökare mejlar in sitt förhinder.

Parkvällar på Amante innebär främst umgänge med andra par, nu ska vi i prideveckan passa på att påpeka att par kan vara av samma kön också! Två killar får dock verifieras på ett eller annat sätt (frestelsen kan vara stor att fejka för att få komma in, och där villl vi inte hamna…)

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl första gången. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 300 per person på fredagar, 600 för par.
Allt ingår: snacks, nattamat, handduk och 3 st valfri dryck per person.

Vi har öppet 21-02 på fredagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Par +

0 Kommer
56 återstår
Svara här