Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta event har redan ägt rum.

Afterwork INSTÄLLT

onsdag 10 november @ 18:00 - 22:00

 

Vi ställer in då vi vill erbjuda något så mycket bättre än en så tunnsådd fest som bara elva personer. Sammanlagt har dubbelt så många varit bokade på denna fest (några bokat på, andra bokat av).Vad som orsakar denna effekt återstår att fundera på.  Förra veckan blev det två fullbokade fester, onsdag och lördag, men extremt dåligt intresse för fredag.

Vi ser gärna att ni har vaccinerat er eller har antikroppar/haft covid, och att ni andra är precis lika noga som innan med att inte ha förkylningssymtom, vi tackar för er omtanke <3. Nu kan vi vara ordinarie 60 personer i lokalen!

Onsdag på Amante är en avspänd happening där allt kan hända 😉 Nu tidigarelägger vi det hela och testar att köra afterwork! Vi hänger i loungen, badar bastu eller går in i lekrummen om man så vill, helt utan måsten. Observera att vi på onsdagar inte väntar in att tjejer och par anmäler sig innan vi lägger ut platser till killar, då det trots allt går ut på att basta och hänga också. Men det blir inte obegränsat antal då det saknar mening, utan kvoten killar/tjejer landar på likt mixkvällar. 

Kom in i värmen och njut!

Vi bjuder som vanligt på lite tilltugg och bastun är på.

Nya par och tjejer fyller i ett medlemskap och anmäler sig via mejl första gången. För nya killar och andra vänner man verkligen känner och kan gå i god för så funkar följande: se till att gästerna skriver in sig som medlemmar och lägg till deras nick jämte ert i bokningen innan den skickas.

Utan medlemskap och bokning släpps ingen in i lokalen. Ta fram er bokningsbekräftelse i mobilen så scannar vi QR-koden i dörren. Kom ihåg att ni avbokar själva på hemsidan om ni får förhinder.

Entrén är 400 för par, 300 för killar och 100 för tjejer på onsdagar.
Allt ingår: tilltugg, handduk och 3 st valfri dryck per person.

Vi har öppet 18-22 för afterwork onsdagar.

Varmt välkomna!

»-(¯`·.·´¯)->

Detaljer

Date:
onsdag 10 november
Tid:
18:00 - 22:00
Cost:
 

Arrangör

Club Amante
Telefon:
0737727323
E-post:
clubamante@hotmail.com
View Arrangör Website

Lämna ett svar